Groepsfoto 23-25 september RepRap Buildparty

RepRap bijeenkomst 15 oktober

Groepsfoto 23-25 september RepRap Buildparty

Na onze geslaagde cursus in september hebben wij met de deelnemers afgesproken om samen met alle mensen nog een middag te houden om het verdere gebruik van de RepRap nog eens door te nemen. Hiervoor is zaterdag de 15e gekozen.

Ook de mensen die de eerste cursus meededen zijn hiervoor natuurlijk uitgenodigd. Er komen weer een heel aantal mensen uit de community, zoals o.a. Kliment, Joachim, Nathan, Jos, ik, en meer. Het belooft een gezellige meeting te worden.

We willen aan de technische kant vragen beantwoorden, meer vertellen over de software, en de mogelijkheden die de community biedt om samen te werken belichten. Verder is het een goede mogelijkheid om ervaringen onder elkaar uit te wisselen.

De plaats is weer in het Fablab ZuidLimburg, in de Hoenderstraat 3 te Maastricht. Kom gerust ook, en neem je RepRap mee. De meeting is komende zaterdag de 15e, van 15 uur tot 18 uur.

Zijn er nog onderdelen die men nodig heeft of graag wil hebben, geef dit dan van tevoren door, dan zorg ik dat deze aanwezig zijn. Ik probeer in ieder geval om diverse dingen aanwezig te hebben, om eventuele reparaties of upgrades te kunnen doen.

Zie ook de foto’s van de laatste cursus op IkMaak RepRap Buildparty September

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code lang=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" extra="">