Printen voor de feestdagen!

Een van de leden van de community, Kliment, werkt al een tijdje aan de documentatie van de Prusa Mendel, en heeft nu een enorm leuk idee om de komende feestdagen door te komen: de “Holiday Prusa Mendel”.

Op Thingiverse wordt iedere dag een aangepast onderdeel voor een mendel gepost, zo krijg je uiteindelijk een Prusa Mendel, en ben je klaar voor een gezamenlijke bouwsessie tijdens de feestdagen. Als dit goed lukt kun je printend het nieuwe jaar in! Er zijn al een paar mensen die met de aktie meedoen, en dit laten zien op hun blog: ChrisE, meer links volgen snel. Wie weet maken wij hem ook.

Published by

Ruben

Ruben is a tinkerer who since october 2009 helped on the RepRap project. He houses the first RepRap Museum, and with IkMaak he organised the first worldwide RepRap buildcourses. Over the years he has worked on many FOSS and OSHW projects.

Leave a Reply