Als van de lopende band…

De blokjes beginnen nu makkelijker te komen, vooral de MakerBot levert nu goede resultaten. De Frankenbot wordt nu afgesteld door Jos, en en heeft net zijn eerste PLA onderdelen mogen printen. De NopBot is nu al een tijdje in bedrijf, maar levert nog steeds geen perfecte resultaten, door problemen met de softwareinstelling. Daarom binnenkort een paar uur in Skeinforge stoppen, zodat ik meer begrijp over het maken van een machine-profiel.
Hier is de Officiële Handleiding,
Dave Durant schijnt een goede uitleg te geven over het maken van een nieuw profiel en de 4/5 belangrijkste instellingen . Zodra ik meer heb geleerd, vertel ik meer 🙂

Published by

Ruben

Ruben is a tinkerer who since october 2009 helped on the RepRap project. He houses the first RepRap Museum, and with IkMaak he organised the first worldwide RepRap buildcourses. Over the years he has worked on many FOSS and OSHW projects.

Leave a Reply