Filmverslag – Buildparty Movie

Hallo allemaal, Wolfgang van Wulfey Media, onze cameraman en redder in nood afgelopen weekend heeft een filmpje online gezet met een verslag van de gebeurtenissen tijdens de bouwcursus. Wij zelf hebben het heel erg naar onze zin gehad, en volgens de deelnemers zij ook 🙂

Bedankt allemaal!

 

[youtube_sc url=qq7roeoTM9g]

Als je anderen wilt laten zien wat er gebeurd is, laat ze dan vooral deze film zien 🙂

Heb je opmerkingen of vragen of wil je ook deelnemen aan zo’n bouwcursus, stuur dan een mail naar ruben.lubbes at gmx punt net.
—–
Hi all, Wulfey from Wulfey Media our cameraman and helper in need, made a compilation movie about our experiences during the weekend. We had a great time, and from the reactions i got, all of the people had too 🙂 Thanks everybody!

The movie can be found above, and here: IkMaak.nl Build Party

If you have remarks, questions or want to have  a buildparty like this, contact us on ruben.lubbes at gmx dot net.

Published by

Ruben

Ruben is a tinkerer who since october 2009 helped on the RepRap project. He houses the first RepRap Museum, and with IkMaak he organised the first worldwide RepRap buildcourses. Over the years he has worked on many FOSS and OSHW projects.

Leave a Reply