Bezoeken 3D printercursus

Een heel aantal mensen komen met vragen of ze kunnen komen kijken naar de bouw van de 3D printers.

Dit is wel mogelijk, maar om de bouwers niet te veel af te leiden van een druk programma hebben we hiervoor een speciaal moment op de zaterdagavond ingelast.

Het is altijd mogelijk om door het raam te kijken naar het bouwproces, maar wil je binnenkomen, kom dan op zaterdagavond naar het inloop uur van 19.30-20.30 of naar het gezamenlijk eten in Eetcafe Ceramique in de Rechtstraat nr 12 vanaf 20.30.

Voor het etentje is reservering wel noodzakelijk. Geef hiervoor je informatie door op het emailadres sikko at gmx punt net. Dit kan tot uiterlijk vrijdagavond, zaterdag is te laat om meer plaatsen te reserveren, maar kun je wel later op de avond met ons komen praten.

Dat zal zijn vanaf een uur of 22.00 (na het eten), tot we weggaan 🙂 De deelnemers worden hierover apart gemaild, en kunnen zich daarna afmelden indien nodig.

Ook de mensen van de cursus in Aken zijn hiervoor uitgenodigd, dus het kan nog druk worden.

Update: De bouwcursus wordt morgen genoemd in De Limburger/Limburgs Dagblad.

Up-update: Er is nog één plaats vrij, die zal snel worden ingevuld, maar weet je nog iemand, geef het snel door. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Published by

Ruben

Ruben is a tinkerer who since october 2009 helped on the RepRap project. He houses the first RepRap Museum, and with IkMaak he organised the first worldwide RepRap buildcourses. Over the years he has worked on many FOSS and OSHW projects.

Leave a Reply